Окупанти вже перетнули канал: У ЗСУ розповіли про ситуацію довкола Часового Яру

Триває війна в Україні, і головний сержант роти бригадної розвідки 93-ї бригади Збройних сил України "Холодний Яр" Антон "Шизік" розповів про ситуацію довкола Часового Яру і зауважив, що Сили оборони постійно намагаються вибити ворога, передають Патріоти України.

Про це він сказав в ефірі "Київ24", відповідаючи на запитання щодо ситуації довкола міста та каналу Сіверський Донець-Донбас.

Військовослужбовець зазначив, що ситуація стабільно напружена. "Хлопці тримаються… Але ворог постійно намагається прорвати на Часовому Яру у нас лівий фланг. Противник, ми давно вже знаємо, що пройшов канал, зайшов у ліс. Намагаємося його вибити постійно", - зазначив "Шизік".

На уточнення щодо того, чи перетнув ворог канал, він сказав: "Так, ворог перетнув. Це наш лівий фланг. Він перетинає, ми його вибиваємо знову. Але є певна кількість ворога, яка закріпилася". Водночас, за словами "Шизіка", таке закріплення на позиціях може бути буквально на кілька годин, після чого ворога мають вибити.

Не бути Мар'яні міністром оборони: Нардепка Безугла потрапила до бази "Миротворця" за "умисну дискредитацію і деморалізацію ЗСУ"

вівторок, 16 липень 2024, 13:44

У базі сайту Миротворець зʼявився профайл народної депутатки, заступниці голови комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар'яни Безуглої, передають Патріоти України. Як зазначається, нардепка свідомо дискредитувала органи держа...

Очистити систему нафтоперевезень від позазаконних танкерів Путіна: ЄС та Британія об'єднують зусилля, щоб вдарити по "тіньовому флоту" РФ

вівторок, 16 липень 2024, 12:59

Велика Британія планує звернутися до кількох європейських країн із закликом до дій, спрямованих проти так званого тіньового флоту нафтових танкерів, які Росія використовує для обходу міжнародних санкцій. . Як йдеться в матеріалі Bloomberg, кілька уряд...