Окупанти з "Ураганів" вдарили по агрофірмі під Кривим Рогом, є жертви

Росіяни продовжують обстрілювати Дніпропетровщину. З "Ураганів" вони вдарили по агропідприємству у Широківській громаді Криворізького району. Про це повідомив глава Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передають Патріоти України.

Є жертви

На жаль, внаслідок обстрілу загинув 28-річний чоловік, ще двоє осіб зазнали поранення. Їх госпіталізували до лікарні, стан – середньої тяжкості. На місці обстрілу спалахнула пожежа. Лукашук розповів, що зайнялась суха трава на площі 4 гектарів, однак рятувальники вже все загасили.

Обстрілювали й інші громади

  • Крім того, росіяни вдарили по околицях Новосеменівки, що в Апостолівській громаді. Минулось без жертв та руйнувань.
  • Під обстріл потрапили і прикордонні території Зеленодольської ТГ. Теж без постраждалих.
  • Ворог обстріляв поля у Великомихайлівській громаді Синельниківського району. Теж виникла пожежа на площі близько 10 гектарів.

В інших районах Дніпропетровської області вдень було спокійно.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...