Окупанти забрали тіло свого замполіта, а рядових, які були з ним, покинули у лісі на Донеччині (відео)

Українські воїни продовжують вибивати російських окупантів з їхніх позицій на Донеччині. На одній з залишених загарбниками позицій під Святогірськом прикордонники знайшли прострілений кашкет замполіта Санана Санжієва, передають Патріоти України.

Втікаючи, росіяни чомусь забрали тіло замполіта, однак покидали рештки інших ліквідованих загарбників, які нині змушені збирати українські прикордонники. Про це повідомили у Держприкордонслужбі України.

"На одній з позицій в районі Святогірська, звідки відступили рашисти, між гір сміття, спаленої техніки і ворожих тіл прикордонники знайшли кашкет непересічного окупанта. Власник кашкета з підписом "ст. л-т санжиев с.б." виявився тим рідкісним загарбником, загибель якого визнали на пабліках органів місцевої влади Росії", – зазначили у ДПСУ.

Там також показали знайдений кашкет зниклого російського замполіта, отвір у якому доводить: вижити у Санжієва не було жодного шансу.15 вересня ЗМІ та російські соцмережі повідомили, що в Калмикії за участі міських і районних чиновників попрощалися зі старшим лейтенантом Сананом Басанговичом Санжієвим. Окупант з гуманітарною освітою з 2017 року служив у "другій армії світу" за контрактом.
"Загиблий в Україні 35-річний загарбник вивчився на філолога, попрацював в піцерії, а потім пішов дурити мізґи строковикам і контрактникам російської армії. Після закінчення військової кафедри філолог вдягнув офіцерські погони і став замполітом роти десантників. Це ті посадовці, які навчають підлеглих любити путіна і ненавидіти українців", - пояснили у ДПСУ.
Ліквідованому окупанту, якого, на відміну від його підлеглих, тіла яких росіяни просто кинули на Донеччині, навіть присвятили "вірш", що "вражає" як змістом, так і формою.Втім, на відміну від тіла Санжієва, яке окупанти таки забрали з собою - інших вбитих "визволителів" росіяни покинули на позиціях та лісосмузі довкола. Їх, зазначають у ДПСУ, вимушені були збирати українські прикордонники.

"Але чи знають рядові окупанти, що родичі замполіта отримають гробові, бо його тіло евакуювали та поховали з почестями. А от вдови і сироти простих загарбників хай самі здогадуються, куди пропали їхні недалекоглядні "асвабадітєлі", бо тіла рядових в російській армії можна залишити в лісі і списати, як зниклі безвісти", – констатували у Держприкордонслужбі.

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...