Окупанти заявили про "нейтралізацію" ворожо налаштованого до них мера Херсона

Мер Херсона Ігор Колихаєв

Колаборант Кирило Стремоусов, призначений "заступником голови військово-цивільної адміністрації" Херсонської області, визнав викрадення мера Херсона Ігоря Колихаєва. Про це у вівторок, 28 червня, повідомили росЗМІ. При цьому Стремоусов назвав викрадення мера "нейтралізацією", передають Патріоти України.

"Затримано екс-мера Колихаєва, людину, яка є мером - героєм для нацистського середовища. Людина, яка відкрито глумилася, закликала ігнорувати процеси, це людина, яка багато чому нашкодила у процесі денацифікації. Нарешті її нейтралізували", - заявив колаборант.

За його словами, Колихаєв закликав соціальних працівників не виконувати злочинні накази окупаційної влади.

Стремоусов додав, що "управлінням" міста займеться призначений окупантами "комендант" Олександр Кобець. Нагадаємо, Ігор Колихаєв залишався в Херсоні, незважаючи на окупацію міста та призначення окупантами свого ставленика на роль мера. 28 червня стало відомо про його викрадення.

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...