Окупанти заявили про потужний обстріл ЗСУ непідконтрольної Ясинуватої: Місцеві жителі розповіли, що вибухає насправді (фото)

Сьогодні вранці непідконтрольна Україні Ясинувата потрапила під потужний обстріл. Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Користувачі пишуть, що зафіксовані прильоти в межах міста в районі басейну «Атлантіс». Місцеве населення пише:

«Уже известно о попаданиях в общежитие Училища № 69. На месте работают все службы. Пока о жертвах информации нет»;

«Ясиноватая, дом 12 в Центральном микрорайоне города, в окне отверстие, видимо, от осколка. Падало по звукам очень рядом. Активный бой и прилеты в центре с 6 утра 21 сентября. Пожарные, скорые уже проносились. Настоящий ужас»;
«Зафиксированы разрушения в учебном корпусе Ясиноватской санаторной школы интернат № 14. В школе обучается 112 детей. Все детки и сотрудники с самого утра переведены в убежище».

"Адміністрація" міста пізніше поспішила заявити, що це мінометний обстрілу з боку ЗСУ. Втім, в місцевих пабліках розповідають, що причина в складі російських боєприпасів, який вибухнув.

"Назвіть хоч одне місце прильоту!.. Після попадання "української міни" у район училища розриви не припиняються", - зазначають дописувачі.

"Боєприпаси рвуться на місці. У район 69-го училища нікому не ходити - розльоти!… В місто ходити стрьомно, рвуться БК досі. А від своїх осколків якось померти западло", - пишуть місцеві.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...