Окупанти заявили, що "націоналізували" майно Яценюка в Криму, він відреагував

Колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк відреагував на заяву про "націоналізацію" його майна в тимчасово окупованому Криму. Раніше так званий голова парламенту в тимчасово окупованому Криму Володимир Константинов заявляв про «націоналізацію» майна Арсенія Яценюка та інших українських політиків і олігархів, а також української співачки Джамали. Про це писали російські пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

За словами Константинова, під «націоналізацію» потрапили навчальний корпус, гараж та велика земельна ділянка Яценюка в Ялті. Арсеній Яценюк спростував цю інформацію.

«І знову чергова російська брехня, поширена найбільшими пропагандистськими ресурсами [російського диктатора Володимира] Путіна. Про те, що в окупованому Криму „націоналізовано“ начебто нерухомість Яценюка… Оскільки це вже не перше вкидання Кремля на цю тему, повторю ще раз: інформація про мою нерухомість на території окупованого Криму — примітивний фейк!» — написав Яценюк.

Він заявив, що не мав нерухомість «ані до, ані після окупації Криму» і цю інформацію можна перевірити за реєстрами власності. «Можу лише додати, якби у мене справді було таке конфісковане майно, я вже давно звернувся би до суду проти Росії і стягував би кошти із заморожених російських активів», — зазначив Яценюк.

"Вертикальна ескалація": Росія дратує не лише лідерів Перської затоки, а й Китай, – Financial Times

п’ятниця, 27 вересень 2024, 23:40

Те, що Росія веде перемовини з повстанцями-хуситами у Ємені щодо постачання їм протикорабельних крилатих ракет П-800 "Онікс", дратує не лише країни Перської затоки, а й Китай. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. "Координація з араб...

"Причому це можна зробити швидко": Військовий експерт пояснив можливості боєприпаса JSOW, наданого Україні

п’ятниця, 27 вересень 2024, 23:25

Боєприпас JSOW, який США нададуть Україні для захисту від російських агресорів, можна ефективно використовуватися по цілях у глибині території РФ. Таку думку в етері Еспресо висловив військовий експерт, директор з розвитку інформаційно-консалтингової к...