Окупанти заявили, що це - "історичний фестиваль": Севастополь у паніці через вибухи та стрілянину

У тимчасово окупованому Севастополі 3 вересня пролунали вибухи. Їх було чутно протягом досить тривалого часу. Після вибухів, за словами очевидців, у місті почалася стрілянина. Про це пишуть севастопольські пабліки, передають Патріоти України.

"Дуже гучні хлопки біля вулиці Гоголя, кілька штук", "У центрі Севастополя чути якісь хлопки вже кілька хвилин", "Вибухи в районі Малашки (Малахів курган. – Ред.). Спочатку були хлопки. А потім стрілянина", – повідомляють місцеві мешканці.

На опублікованих у мережі фото та відео видно, що над містом у небо здіймається дим. Самі окупанти поспішили пояснити вибухи проведенням "військової реконструкції" у межах фестивалю.

"Шановні севастопольці та гості міста! Почали масово з'являтися повідомлення про вибухи в центрі Севастополя. Повідомляємо, що це звуки та дим від військової реконструкції в рамках військово-історичного фестивалю "Російська Троя", який сьогодні відбувається на Малаховому кургані", – заявили в Криму.

Окупанти вирішили не попереджати населення, яке ледь не щодня лякається "хлопків" на півострові, про "фестиваль" та вибухи.


Чергове "досягнення" Путіна: Під Краковом відкрили постійну базу спецпризначенців США

субота, 18 травень 2024, 16:03

США відкривають постійну базу спецпризначенців у Польщі під Краковом. Табір "Мирон" назвали на честь польського солдата Мирослава (Мирона) Луцького, який загинув в Афганістані під час підтримки операцій НАТО. Про це повідомляє RMF24 17 травня, передают...

Вовчанськ практично зруйнований ворогом - РНБО

субота, 18 травень 2024, 15:29

Місто Вовчанськ Харківської області практично зруйноване внаслідок атак ворога, але так і не захоплене ним. Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко на своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України. Він повідо...