Окупанти захопили село Мідна Руда на Донеччині

У напрямку Покровського й Клинового російські окупанти пішли в наступ. Їм вдалося захопити село Мідна Руда в Бахмутському районі Донецької області. Зараз ворог здійснює перегрупування. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в новому зведенні в Facebook, передають Патріоти України.

На Бахмутському напрямку російські окупанти ведуть наступ у напрямках населених пунктів Комишуваха, Ниркове, Берестове й Білогорівка, успіху не мають, зазнали втрат і відійшли.

На Сіверськодонецькому напрямку росіяни пішли в наступ на Сіверськодонецьк і Борівське, але успіху не мали. Проте в напрямку селища Устинівка окупанти мають частковий успіх. З метою порушення логістичного сполучення та недопущення маневру українських військ завдають ударів по мостових переправах.

На Донецькому напрямку ворог продовжує обстріли підрозділів наших військ, завдає ракетних ударів, веде розвідку, нарощує авіаційну підтримку, здійснює перегрупування військ. Посилює угруповання завдяки переміщенню резервних підрозділів.

На Лиманському напрямку противник зосередив зусилля на обстрілах українських підрозділів у районах Озерного й південніше населеного пункту Лиман.

На Авдіївському напрямку росіяни намагалися поновити наступ, успіху не мають.

На Курахівському, Новопавлівському й Запорізькому напрямках активних бойових дій противник не вів, обстрілював позиції українських військ з мінометів, реактивної та ствольної артилерії, вів контрбатарейну боротьбу.

На Запорізькому напрямку росіяни посилили угруповання сформованим танковим батальйоном на танках Т-62.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...