Окупанти закопують своїх поранених живцем: Волонтер розповіла моторошну історію очевидця

Російські окупанти закопують живцем своїх поранених, не бажаючи займатися їх лікуванням. Про це говорять очевидці, які стикаються з жорстокістю рашистів, передають Патріоти України.

У своєму Facebook журналіст і волонтер Мирослава Ільтьо розповіла моторошну історію українця, який побував в окупації. Вона уточнила, що історія правдива, тому що про це очевидець розповів правоохоронцям.

З її слів, під час окупації до одного з українських трактористів прийшов російський офіцер і наказав пригнати техніку в поле за селом."Змусив рити яму. Незабаром приїхали КамАЗи, які привезли дохлих росіян", - пише Ільтьо.

Як виявилося, у вантажівках серед трупів були і важко поранені "визволителі". "На їх стогін і плач, крім тракториста, ніхто не звертав уваги. Наказали закопувати. Там живі, - сказав тракторист. Закопуй швидше! - пролунало у відповідь", - переказує вона історію тракориста.

Йому довелося виконати наказ офіцера-рашиста. Після чого тракториста попросили зверху утрамбувати "могилу" колесами. "Стогони були ще чутні. Утрамбувавши. Коли тракторист вийшов з кабіни, він був заплаканим, російський офіцер підійшов і сказав: "Не реви, Чого ревеш, ти ворогів закопав!", - закінчила розповідь волонтер.

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.