Окупанти закидали Харківщину КАБами: У Вовчанську багато загиблих та поранених

Російські загарбники сьогодні, 11 травня, інтенсивно обстрілювали місто Вовчанськ (Харківська область), і вже відомо про загиблих та поранених серед цивільного населення. Про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив в Telegram, передають Патріоти України.

За його словами, вовчанська громада перебуває під посиленими ворожими обстрілами. "Понад 20 КАБів було випущено по місту та навколишніх населених пунктах. Також ворог використовує РСЗВ, артилерію, БПЛА", - повідомив Синєнубов. Спочатку об 11:30 ворог поцілив у приватний будинок у Вовчанську, але минулося без постраждалих. Потім в 15:45 через російські обстріли загорівся приватний будинок в селі Вовчанські Хутори.

При цьому водночас у Вовчанську внаслідок обстрілу поранено 64-річного чоловіка. "Також внаслідок обстрілів КАБами по будинках постраждав цивільний чоловік, загинули 50-річний та 48-річний цивільні чоловіки", - наголосив голова ОВА.

Змінили акценти: Окупанти проводять розвідку боєм біля Часового Яру, активізувалися підрозділи "Шторм Z", - Тимочко

неділя, 23 червень 2024, 21:25

Російські війська активізувалися на фронті в Донецькій області, зокрема біля Часово Яру на Краматорському напрямку. У районі міста вони проводять атаки силами підрозділів "Шторм Z". Про це заявив військовослужбовець і голова Ради резервістів Сухопутних...

Китай може захопити Тайвань без жодного пострілу і має для цього кілька варіантів, - аналітики

неділя, 23 червень 2024, 21:12

Китай може захопити Тайвань без жодного пострілу і має для цього кілька варіантів. Про це йдеться в матеріалі вашингтонського Центру стратегічних і міжнародних досліджень (CSIS), передають Патріоти України. Аналітики нагадують, що останніми роками Кита...