Окупанти залишились без світла: У Бердянську партизани підірвали лінію електропередач і підстанцію

У тимчасово окупованому російськими загарбниками Бердянську Запорізької області партизани підірвали лінію електропередач та підстанцію. Завдяки діям підпілля військові злочинці залишилися без світла. Про це повідомили у Бердянській міськраді, передають Патріоти України.

Наголошується, що ніч у місті пройшла спокійно. "Вчора ввечері бердянці знову чули звуки вибухів, після чого в окремих мікрорайонах міста відбувалися перебої з електропостачанням", – сказано в повідомленні.

За інформацією міськради, вранці 14 грудня частина міста все ще була без світла. "Інформації від окупаційної влади щодо термінів відновлення – як завжди немає. Віримо в нашу українську армію і чекаємо Бердянськ вдома!" – додали у міськраді.

Водночас у Telegram-каналі "Інформаційний опір" розповіли, що зухвалу акцію відплати провели партизани. "У тимчасово окупованому Бердянську партизани підірвали ЛЕП і підстанцію, котрі живили Косу, де дислокувалися загарбники", – йдеться у повідомленні.

Крім того, відомо, що саме Бердянську косу військові Росії обрали для дислокації нещодавно мобілізованих, а також офіцерського складу.


Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...