Окупанти замінували дорогу за 30 кілометрів від Харкова, - Генштаб ЗСУ

Увечері 6 липня російські окупанти дистанційно замінували автомобільні дороги біля села Шестаково в Харківській області (Вовчанський напрямок). Таким чином вони намагаються перерізати логістичні ланцюги постачання сил ЗСУ. На цьому напрямку тривають бойові дії, окупанти хочуть повернути під свій контроль втрачені у травні Верхній Салтів та Байрак, Старий Салтів та Перемогу. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України.

Крім того, минулої доби на Харківському напрямку російські військові стріляли з артилерії по населених пунктах на північ від Харкова - у напрямку Слатино, Мала Данилівка, Російські Тишки, Веселе, Кутузівка, Пришиб. Крім того, били по Гусарівці неподалік від Ізюма.
На Слов'янському напрямку під обстріл потрапили райони населених пунктів Долина, Курулька, Мазанівка, Богородичне, Адамівка та Чепіль. Загарбники здійснили обстріли зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню. У цьому напрямку ворог намагався проводити штурм.

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...