Окупанти завдали близько десяти ударів по Харкову, є загиблі

У четвер, 23 травня, у Харкові прогриміла серія вибухів. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов, передають Патріоти України.

Оновлено 11:36. Терехов заявив, що на місці ще одного удару ворожої ракети виявлено тіло ще одного загиблого. Ще одна людина поранена — її забрала швидка.

Оновлено 11:28. За даними мера, окупанти поцілили по транспортній інфраструктурі та одному з підрозділів комунального підприємства, що займається життєзабезпеченням міста.

Ще один удар прийшовся по приватному підприємству. Попередньо, одна людина загинула та шестеро поранених. Ще трьох неможливо встановити через велику пожежу, додав Терехов.

Оновлено 11:00. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що окупанти завдали близько 10 ударів виключно по цивільній інфраструктурі міста, внаслідок чого пʼять цивільних людей постраждали.

Як у самому місті, так і в Харківській області повітряна тривога триває вже шосту годину. Вона почалася о 05:27.

В G7 підрахували: Стало відомо, скільки наразі РФ має виплатити Україні за завдані збитки

неділя, 16 червень 2024, 8:30

Росія має компенсувати Україні $486 млрд компенсації за завдані збитки. Наразі лідери G7 оцінюють законні шляхи, щоб стягнути з Москви ці гроші. Про це йдеться в комюніке лідерів за підсумками саміту G7 в Італії, передають Патріоти України. «Росія має ...

Росіяни засвітили виробничу лінію новітньої ББМ "Курганец-25": Що відомо про новинку, котра покликана замінити ще радянські зразки в армії недоімперії (фото)

неділя, 16 червень 2024, 8:05

У 2015 році з "Арматою" на параді в Москві показали низку бронетехніки разом з "Курганцем". Відтоді російська армія так і не отримала ані Т-14, ані ББМ у стрій, окрім дослідних партій. . Російські пропагандисти показали виробничі потужності Кургансько...