Окупанти завдали ракетного удару по Київщині - на місці працюють рятувальники

Вранці 15 жовтня окупанти завдали ракетного удару по Київській області. За попередніми даними, обійшлося без жертв. Вибух підтвердив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. Першими деталями він поділився на своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.

"Ракетний удар по одній із громад області. Усі служби працюють, рятувальники на місці", – написав чиновник.

Він закликав людей не виходити з укриттів до скасування повітряної тривоги. Також не можна фотографувати або знімати на відео місце прильоту, не публікувати такі кадри в мережі, щоб не допомагати ворогові.

Начальник ГУ Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов уточнив, що близько 7:00 Російська Федерація здійснила чергову атаку по інфраструктурі нашої країни. "На місці події поліція забезпечує охорону правопорядку. Рятувальники працюють над ліквідацією наслідків обстрілу", – заявив він.

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...