Окупанти завдали ракетного удару: У Харкові пролунали потужні вибухи

У Харкові у середу, 7 червня, під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Росіяни вкотре атакували регіон ракетами - вони обстріляли Чугуївський район. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України.

Повітряну тривогу у Харківській області 7 червня оголосили о 22:30. Після чого на окраїнах Харкова було чути вибухи. Російська терористична армія вкотре атакувала Харківщину ракетами С-300.

"Зафіксовані влучання в Чугуївському районі. За попередніми даними, окупанти завдали ударів ракетами С-300. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється", - повідомив він.

Росія нищить все: Військові показали, як виглядає зруйнований Часів Яр (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:22

Воїни штурмового батальйону "Чорний лебідь" 255-ї ударної групи Збройних сил України, які діють на східному фронті, продемонстрували сучасний стан Часового Яру, передають Патріоти України. У відеозаписі з дронів можна побачити зруйновану внаслідок росі...

Раптово вирішив "розширити бізнес": Відомий австрійський банк вляпався в гучний скандал через Росію

вівторок, 16 квітень 2024, 13:55

Австрійський банк Raiffeisen Bank International нещодавно розмістив десятки оголошень про вакансії в Росії. Компанія має амбітні плани щодо розвитку в країні-агресорці, що суперечить офіційній обіцянці піти з ринку. Видання Financial Times виявило, що ...