Окупанти завдали удару дронами по поліцейських, які рятували поранених в Авдіївці (відео)

Російські окупанти атакували дронами правоохоронців в Авдіївці Донецької області. У цей момент вони допомагали пораненим жінкам. Про це повідомляє Нацполіція Донецької області, передають Патріоти України.

Того дня група «Білі янголи», які допомагають місцевим жителям і займаються їхньою евакуацією, отримала повідомлення, що в приватному секторі Авдіївки є постраждалі - чоловік загинув, а дружина дістала важкі поранення.

Коли поліцейські надавали жінці медичну допомогу, ворог скинув із дрона боєприпас. Поліцейські помітили, що дрони продовжує стежити за ними і може будь-якої миті спрямувати по них удар.

«Діяли швидко та злагоджено і вже за кілька хвилин безпечно доставили постраждалу до місцевої лікарні. Медики стабілізували її для подальшої евакуації до Мирнограда», — ідеться в повідомленні.

Також унаслідок російських обстрілів важкі травми отримала ще одна місцева мешканка. Медики оцінюють її стан як критичний. «Рятували жінку за тим самим алгоритмом: невідкладна допомога — зупинка в місцевій лікарні для стабілізації стану — евакуація в тиловий медзаклад», — додали правоохоронці.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...