Окупанти здійснили масований ракетний обстріл України, лунали вибухи: Ось куди цілились

Російські загарбники в ніч проти 8 липня здійснили черговий масований ракетний удар по Україні. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ, передають Патріоти України.

У повідомленні вказується, що чотири борті стратегічної авіації Ту-95 вилетіли з аеродрому "Оленья" ввечері, 7 липня. Близько 01:30 були здійснені пуски крилатих ракет Х-101/555 з Волгоградської області РФ.

Пізніше повідомлялося, що кілька груп ракет прямували в сторону Житомир, де припинили своє існування. Моніторингові канали повідомляли про вибухи в межах міста та про роботу ППО.

"Велику роль відіграє ландшафт": Військові заявили про складну ситуацію на Покровському напрямку

неділя, 6 жовтень 2024, 6:27

Ситуація на Покровському напрямку фронту наразі дуже складна, оскільки загарбники проводять штурмові дії цілодобово і залучають для цього велику кількість особового складу та техніки. Про це в етері Еспресо розповів начальник служби зв’язків з громадсь...

"Вони провели випробування": Експерт розповів, що випускає оборонний завод в Іжевську і чим це загрожує ЗСУ

субота, 5 жовтень 2024, 23:40

РФ модернізують БпЛА типу "шахед", а також значно збільшують їх виробництво. Українські захисники мають бути готовими до того, що ці дрони стануть більшою проблемою, адже їх буде дедалі складніше збивати.Про це розповів авіаексперт Костянтин Криволап ...