Окупанти зґвалтували вагітну жінку, вона втратила дитину: Стали відомі імена нелюдів, які чинили звірства на Київщині

Двоє російських загарбників під час окупації Київської області побили і зґвалтували вагітну жінку. Внаслідок цього вона на наступний день втратила дитину, передають Патріоти України.

Це сталося у Великій Димерці. Тепер випливли імена нелюдів, які вчинили жахливий злочин. Про це розповів український журналіст Андрій Цаплієнко.

Він зазначає, що російські окупанти зустріли місцеву мешканку на вулиці. "Вони побили молоду жінку, вибили їй зуби, затягли в один із будинків і зґвалтували. Їхня жертва була на третьому місяці вагітності, але орки ігнорували її прохання пощадити та продовжували знущатися з неї. Наступного дня у неї стався викидень", – зазначає журналіст.

Цаплієнко розповів, що правоохоронцям уже стали відомі імена загарбників, які вчинили цей злочин. Це єфрейтор Рінат Хакім'янов, командир танка 8 танкової роти 3 батальйони 6 полку 90 танкової дивізії ЦВО, та рядовий Арслан Саліхов з того ж танкового полку. "Нелюдям вже повідомили про підозру. І, так чи інакше, одного дня вони зустрінуться з українським правосуддям", – наголосив журналіст.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...