Окупанти зі злістю та побоюванням стежать за маневрами "морських котиків" ЗСУ поблизу Криму (відео)

Українських "морських котиків" натаскувати на дії за американською програмою VBSS (visit, board, search and seizure) - зближення, висадка, прочісування і захоплення.

Навчання українських "морських котиків". Фото: скріншот з відео.

Тактико-спеціальні навчання розвідників 73-го морського центру спеціального призначення Сил спеціальних операцій Збройних сил України пройшли на Тендрівській косі - острові поблизу південно-західного узбережжя Чорного моря в межах Херсонської області України. Про це пишуть російські ЗМІ, відстежуючи проведення навчань, передають Патріоти України.

Публікуючи інформацію про проведення навчань, Генштаб ЗСУ в своєму офіційному Facebook оприлюднив фотографії, на яких видно, що в навчаннях розвідників ССО був задіяний десантний корабель "Юрій Олефіренко".

73-й морський центр спеціального призначення (бойові плавці) входить в структуру ВМС ЗСУ і дислокується в місті Очаків Миколаївської області. Бійці цього підрозділу, крім підводного мінування і розмінування, спеціалізуються на диверсійній боротьбі і розвідці.

Українських "морських котиків" натаскувати на дії за американською програмою VBSS (visit, board, search and seizure) - зближення, висадка, прочісування і захоплення. Тренування проводяться у відкритому морі в складі абордажних груп.

Попередні навчання розвідників-диверсантів пройшли в першій декаді травня, коли абордажна група спецназу проводила тренування по захопленню судна на воді. Українські "морські котики" висадилися на судно з вертольота і з катера, а потім "затримали і знищили" умовного противника.

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...