Окупанти знайшли спосіб знешкодження українських мінних полів, щоби запустити в прорив важку техніку

Окупанти знайшли спосіб розмінування полів, щоби запустити по ним важку техніку і вразити позиції ЗСУ.

Для цього вони використовують FPV-дрони. Про це в ефірі телемарафону розповів офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ ім. Якова Гандзюка Сергій Цехоцький.

Як повідомив Цехоцький окупанти уже другий день поспіль з допомогою FPV-дронів намагаються розмінувати мінні поля, які встановили українські захисники.

За його словами, росіяни просто стріляють в поле за визначеними координатами. Головна мета - визначити місце для проходу своєї техніки.

"Бо зараз вся техніка, яка виходить, підривається і не виконує задачі на полі бою", - підкреслив військовий.

Окрім того, за його словами, противник зараз знову почав більш активно використовувати керовані авіабомби. При цьому росіян зовсім не лякає той факт, що їх літаки можуть бути вражені Силами оборони.

Як припустив Цехоцький, до "сакральної дати" путінських виборів вороги будуть і далі атакувати. Разом з тим, він підтвердив інформацію про те, що за російськими штурмовиками стоять загороджувальні загони, які не дозволяють їм відступати.

Також Цехоцький додавав, що поки Сили оборони воюють, їм завжди бракуватиме боєприпасів. За його словами, Міноборони і Генштаб роблять все можливе і навіть не можливе для того, аби військові на фронті мали чим воювати і спиняти навали противника.

Проте, за його словами, Силам оборони треба більше зброї.

Окрім того, військовий додав, що ситуація на Авдіївському напрямку є напруженою і стабільно важкою. За його словами, росіяни не просто тиснуть, а і намагають закріпитися на окремих територіях.

Через два місяці військові можуть залишитись без зарплати: Голова бюджетного комітету Ради заявила про великі проблеми

субота, 27 липень 2024, 21:34

Уже наприкінці вересня українські військові можуть залишитися без зарплат, оскільки передбачені на це гроші були витрачені на закупівлю зброї на початку цього року. Про це повідомила голова бюджетного комітету Верховної Ради Роксолана Підласа в подкаст...

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...