Окупанти знову обстріляли Харків: Загинули восьмеро людей і немовля, дуже багато поранених

Вдень 15 квітня російські війська обстріляли Індустріальний район Харкова. Внаслідок обстрілу загинули семеро людей, у тому числі семимісячна дитина. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації. Понад тридцять людей поранено, передають Патріоти України.

"Друга армія світу", як виявляється, вміє боротися лише з цивільним населенням Окупанти обстріляли один із житлових районів Харкова. На жаль, 34 особи поранено, з них троє дітей. Загинуло семеро людей, серед них одна дитина семи місяців. Усім постраждалим медики надають екстрену допомогу", - повідомив Синєгубов.
UPD. Близько 19:20 директор департаменту охорони здоров'я ХОДА Максим Хаустов повідомив "Cуспільному", що кількість загиблих внаслідок обстрілу району ХТЗ збільшилася до восьми людей. З місця обстрілу відвезли 42 поранених (дев'ять дітей та 33 дорослих).
Керівник військової адміністрації попросив харків'ян без потреби не залишатися на вулицях. Нагадаємо, що раніше міський голова Ігор Терехов повідомляв, що географія обстрілів Харкова дуже збільшилася і вже не залишилося безпечних районів.
За словами Терехова, противник почав інтенсивніше обстрілювати місто. Потенційна небезпека є у будь-якому мікрорайоні Харкова. Тому мер просить мешканців під час повітряної тривоги залишатися в укриттях чи спускатися у метро. "Вже три дні інтенсивність значно підвищена по місту Харкову, рвуться снаряди, Харків бомбардують. Є руйнування, руйнування житлового фонду, громадських будівель. На сьогоднішній день 2055 будівель та споруд зруйновано у Харкові. Обстріли продовжуються, з кожним днем, звичайно, збільшується кількість руйнувань , які у нас є. Проте місто живе, у нас працюють магазини та аптеки, ми роздаємо допомогу людям, продукти харчування та медикаменти", - розповів Харківський міський голова.

"Аналоговнет": Російський флот став майже посміховиськом, - The Telegraph

неділя, 19 травень 2024, 8:50

Нещодавно Москва і Пекін оголосили про створення "спільної комісії з розвитку Північного морського шляху". Багато аналітиків, в тому числі з Королівського Об'єднаного інституту оборонних досліджень, вважають, що це більше вигідно Сі, ніж Путіну, але в ...

Оце так! Росія для війни з Україною закуповує снайперські гвинтівки австрійського виробництва

неділя, 19 травень 2024, 8:30

Країна-агресор Росія у війні проти України використовує снайперські гвинтівки та пістолети, зроблені австрійською компанією Steyr Mannlicher. У РФ цю зброю завозять в обхід санкцій Європейського Союзу і незважаючи на те, що Австрія на офіційному рівні ...