Окупанти знову вдарили по одному з районів Харкова авіабомбою (фото)

Для обстрілу Харкова 17 червня російські окупанти застосували авіацію. Близько 22:30 вони влучили уніфікованим міжвидовим плануючим боєприпасом калібру 30 сантиметрів по Немишлянському району, інформують Патріоти України.

Під обстріл потрапив приватний житловий сектор. Бомба впала на городі. Унаслідок удару люди не постраждали. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

"Авіаційний боєприпас влучив у город на території домоволодіння. Пошкоджено житлові будинки, господарчі приміщення, легковий та вантажний автомобілі. Без постраждалих. Попередньо, війська рф вдарили по місту модифікованою авіабомбою УМПБ Д-30", — розповіли у прокуратурі.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Дуже хотів щось приховати? Тищенко розбив не один, а два телефони, коли йому оголошували підозру

середа, 26 червень 2024, 20:15

Народний депутат Микола Тищенко, якого підозрюють у незаконному позбавленні волі колишнього військовослужбовця спецпідрозділу Kraken, під час обшуку 25 червня розбив два свої мобільні телефони. Про це на обранні запобіжного заходу в Печерському суді Ки...

Армію Путіна можна вітати з новим надбанням: "Зеленоградський Чикатило" їде вбивати українців

середа, 26 червень 2024, 19:15

Російська армія прийняла до своїх лав чергового маніяка, відправивши його на війну проти України. Про це розповіли у Telegram-каналі Astra, передає NV, інформують Патріоти України. Як повідомляється, йдеться про Юрія Гриценка, відомого як «Зеленоградсь...