Окупанти знову вдарили ракетами по Кривому Рогу: Влучили у підприємство, є серйозні руйнування

Російські загарбники вдень 15 вересня цинічно вдарили по Кривому Рогу. Людей закликали залишатися в укритті. Інформацію про "прильоти" у Кривому Розі поширив мер міста Олександр Вілкул, передають Патріоти України.

Зауважимо, що у багатьох регіонах України у цей час оголосили повітряну тривогу.

Куди влучили ракети окупантів

Вілкул закликав людей залишатися в укритті, нічого не знімати та не публікувати у соцмережі. Згодом він повідомив більше подробиць про наслідки ворожого удару. За словами посадовця, було влучання у промислове підприємство. "Руйнування серйозні, попередньо – без втрат", – зазначив він.

Росіяни регулярно атакують Кривий Ріг

Російські військові продовжують завдавати ракетних ударів по критичній інфраструктурі нашої держави.14 вересня ворог влучив у Карачунівську дамбу, що спричинило підтоплення понад 100 будинків і ділянок. Як зазначив глава військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, упродовж ночі ліквідовували величезну аварію на дамбі.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...