Окупанти зривають перемир'я: Російський снайпер на Донбасі знову поцілив у захисника України

Сьогодні, 7 лютого, російсько-окупаційні війська вкотре порушили режим припинення вогню та відкрили прицільний обстріл позицій українських захисників зі снайперської зброї неподалік Новомихайлівки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», зазначають Патріоти України.

В результаті обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Воїна оперативно доставили до лікувального закладу, де надається належна медична допомога,запевняє командування.
Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Як відомо, напередодні сили ООС втратили двох бійців вбитими та чотирьох пораненими, в тому числі через дії російських снайперів.

Як повідомляв ветеран армійської розвідки, окупанти готуються до наступу, активізувавши снайперську війну, причому йдеться перед усім про снайперів-жінокпричому йдеться перед усім про снайперів-жінок.

Пошкоджено вокзал, є постраждалі: Окупанти вдарили по Чугуєву (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:52

«За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, третього травня близько 11:30 ЗС РФ обстріл...

Авіабомба знищила кілька будинків: Окупанти завдали нового удару по Харкову (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:29

Російські військові 3 травня атакували Холодногоріський район Харкова. Для атаки ворог використав далекобійну зброю УМПБ Д-30. Про це йдеться у повідомленні міської прокуратури, передають Патріоти України. Приліт стався у приватному секторі міста, де н...