Окупаційна "влада" Олешок і Скадовська готується до втечі, колаборанти вже почали виїжджати в Крим

Окупаційна так звана "влада" на тимчасово окупованих територіях Херсонської області зібралися втікати. Колаборанти намагаються виїхати на територію анексованого Криму. Такі випадки помічені в Олешках та Скадовську. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ на ранок 27 лютого, передають Патріоти України.

Російська окупаційна так звана "влада" через побоювання деокупації українських територій у населеному пункті Олешки та Скадовськ Херсонської області готується до втечі. Злочинці мають намір виїжджати на територію тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим.

Зокрема, з 21 лютого відмічено виїзд місцевих колаборантів у Бахчисарай, Сімферополь та Керч, а з 24 лютого окупанти оголосили про так звану евакуацію всім охочим. Для перевезення колаборантів ворог задіяв військові вантажні автомобілі, з собою можна брати лише ручний багаж.

Британська розвідка оцінила, чи вдалося РФ досягти успіхів біля Часового Яру

четвер, 9 травень 2024, 15:43

озвідка Великої Британії повідомила, що, попри значну кількість атак, Росія у квітні не досягла великих успіхів на сході й зазнала значних втрат. Деталі: За словами відомства, кількість атак на околиці Часового Яру з березня по квітень 2024 року зросла...

"Бавовна" була потужна: З'явилися знімки наслідків удару по нафтобазі в Луганську

четвер, 9 травень 2024, 15:26

Російська служба Радіо Свобода опублікувала супутниковий знімок з наслідками удару по нафтобазі в Луганську 7 травня. Деталі: Повідомляється, що на фото за 8 травня видно сліди пожежі й щонайменше три знищені вогнем ємності для зберігання палива. Видан...