Олександр Усик прокоментував новину про своє балотування до Верховної Ради у 206 окрузі

Після походу до Ради від "Слуг народу" Василя Вірастюка ,українців здивувати таким важко

Олександр УсикЧемпіон світу за версіями WBA Super, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександр Усик, спростував інформацію одного з ресурсів про те, що зібрався у депутати, та погрожує журналістам судом.

«Хочу зробити спростування якоїсь брехні, яку одне із чернігівських ЗМІ виклало десь у себе, мені надіслали публікацію, — заявив Олександр Усик у прямому ефірі на своїй сторінці в Instagram. — Там йдеться про те, що якийсь Усик Олександр Олександрович балотується в депутати чи обласної ради… До кінця нічого не зрозуміло, від якогось 206-го округу.

Друзі, це повна брехня. Я не збираюся в ніякі депутати. А той ресурс, який це написав: «У вас 24 години, щоб написати спростування з вибаченнями про те, що ви набрехали людям. Інакше ми будемо з вами в іншій площині розмовляти. Це означає, що ми з вами розмовлятимемо в суді. Ви задовбали своєю брехнею. Використовуєте людей у якихось своїх особистих цілях, піарі та ще в чомусь».

Зазначимо, що новину про те, що знаменитий боксер балотуватиметься у депутати, опублікував у Telegram портал новин «Новини Чернігівщини».

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...