Кінцівка всихає: Олександру "Ведмедю" Кравцову в полоні зламали руку, яку ледве зібрали після поранення в ДАП (фото)

Український захисник, якого вдалось повернути з полону, Олександр Кравцов – позивний "Ведмідь" наразі проходить реабілітацію. росіяни зломали йому руку, яку ледве зібрали після поранення в Донецькому аеропорту. Про це повідомила українська парамедик Юлія Паєвська (Тайра), яку у червні також звільнили з російського полону, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що окрім значної втрати ваги у військового проблеми з рукою. "Оце вам Олександр Ведмідь, від якого на сьогодні лишилось пів ведмедя. Але то ми відгодуємо. А ось ведмежу лапу, яку колись після поранення під ДАП ледь зібрали (знімка свого часу мене вразила майстерністю травматологів) в полоні кати зламали знову", – повідомила Юлія Паєвська.

Тайра додала, що не відомо, як можна зарадити тепер всиханню кінцівки, що швидко прогресує. Однак, наразі військовий чекає на результати обстеження. Парамедик також опублікувала фото.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...