Олена Зеленська розповіла, як ставиться до висунення її чоловіка на другий президентський термін

Володимир Зеленський обирався на наступний термін. В інтерв'ю Economist Зеленська повідомила, що переконана в перемозі України. Після цього вона хоче зі своєю сім'єю відпочити, передають Патріоти України.

«Ми будемо жити разом із моїм чоловіком і дітьми весь час (після перемоги України — ред). Після цього ми влаштуємо собі відпустку і поїдемо куди-небудь. Куди завгодно, але разом. Тільки вчотирьох», — розповіла перша леді про свої плани.

Зеленська додала, що після цього вона та її сім'я думатимуть, що робитимуть далі. «Тому що я не хочу, щоб він ставав президентом на наступний термін або на два наступні терміни, це неможливо. Напевно, ми будемо повинні придумати щось нове», — сказала вона.

Трампа могли поранити не кулею: Спливла несподівана версія щодо нещодавнього замаху на політика

субота, 27 липень 2024, 7:30

У директора ФБР Крістофера Рея є деякі сумніви щодо того, чи під час замаху на кандидата в президенти США Дональда Трампа у Пенсильванії йому вухо дійсно влучила куля. Про це пише The Guardian, передають Патріоти України. "Невдовзі після того, як напад...

Квиток в один кінець: Російські командири катували і розстрілювали своїх підлеглих, - розслідування

субота, 27 липень 2024, 7:25

У Росії проти керівництва 6-ї мотострілецької дивізії окупантів розпочали кримінальну справу за статтями про перевищення службових повноважень, незаконне позбавлення свободи та вбивство. Саме так командири окупантів поводились із тими підлеглими, хто "...