Олена Зеленська та Еміне Ердоган: Дві перші леді продемонстрували два абсолютно різних стиля (фото)

Сьогодні, 3 лютого, Олена Зеленська зустрілася з першою леді Туреччини Еміне Ердоган, яка прибула до Києва з чоловіком Реджепом Таїпом Ердоганом в межах офіційного візиту. До речі, сьогодні, 3 лютого, - 30-річчя встановлення дипломатичних відносин між країнами, зазначають Патріоти України.

Олена та Еміне презентували у Національному заповіднику "Софія Київська" турецькомовний аудіогід. "Мови поєднують нас і в буквальному сенсі: як влучно зазначила перша леді Туреччини, в українській – понад три тисячі слів тюркського походження. І скоро ми перекладемо турецькою працю українського професора Григорія Халимоненка "Тюркська лексична скиба українського словника" – вона саме про це. Тож кажемо турецьким друзям: Ukrayna’ya hoş geldiniz – ласкаво просимо до України!" - написала Олена в Instagram.

Пані Зеленська продемонструвала ефектний лук у класичному двобортному чорному пальті, світло-лимонній блузці з ажурним коміром, чорних штанях-палацо і чорних ботильонах. На голові у неї був елегантний чорний капелюх.

Пальто Олена прикрасила золотою флористичною брошкою. У вухах у неї були лаконічні сережки, а на обличчі – ніжний макіяж. Вишневий манікюр завершив аутфіт дружини президента.

Перша леді Туреччини віддала перевагу аутфіту у пастельних відтінках. На ній було пальто гарбузового кольору з бежевим коміром і манжетами, під ним було ще одне пальто – бежеве, гарбузова сукня максі з високою горловиною і гарбузовий головний убір.

Образ Еміне доповнила гарбузовими ботильйонами на високій платформі і підборах та намистом на шиї. На обличчі були оптичні окуляри, а на пальцях – каблучки.

Джерело: ТСН.ua

Хтось привласнив резиденцію "послідовного": Невідомі не пустили в Межигір’я міжвідомчу урядову комісію, створену для націоналізація активів Януковича

понеділок, 29 квітень 2024, 18:30

Невідомі особи не пустили на територію парку-пам’ятки Межигір’я міжвідомчу комісію, яка має передати парк під державне управління. Про це в понеділок, 29 квітня, повідомила пресслужба Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів. Повідомляється,...

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...