Олена Зеленська у білому жакеті та перлах привітала українців із Різдвом (фото)

6 січня у Святвечір Олена Зеленська опублікувала в Instagram привітання для українців, які святкують Різдво за юліанським календарем, передають Патріоти України.

Перша леді сфотографувалася біля ялинки в елегантному білому вбранні. "Всіх, для кого різдвяні вогні сяють сьогодні, - зі святом! Затишку та спокою у ваших домівках! Миру в душі та навколо! Добра й сил на те, щоб його творити! Відчуття любові та свята - сьогодні і завжди!" – побажала підписникам Зеленська.

На фото дружина президента Зеленського позує із кулькою в руках у білому вовняному жакеті без коміра та гудзиків. Різдвяний образ доповнюють дві нитки перлів на шиї, золотий медальйон та сережки-перлини. Волосся перша леді уклала великими хвилями, відкривши обличчя. Її короткий манікюр пофарбований червоним лаком модного відтінку.

На новорічному фото Олена Зеленська позувала із чоловіком на тлі засніжених дерев. Президентське подружжя побажало українцям близьких поряд, здоров'я, безмежних можливостей, впевненості, любові та добра.


Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...