Олена Зеленська відвідала до США вибивати більше допомоги для України

Олена Зеленська відвідала Ентоні Блінкена

Дружина президента Олена Зеленська відвідала з візитом США, де зустрілася з державним секретарем Ентоні Блінкеном і торкнулася питань потреб України в боротьбі з Росією. Про це розповіла перша леді на своїй сторінці у Facebook, а також представник Держдепу США Нед Прайс, якого цитує АР, передають Патріоти України.

"Я зараз у США. Тепер моя черга говорити в США про українські потреби у нашому опорі та боротьбі з агресором. Вже зустрілася з держсекретарем Ентоні Блінкеном. Його позиція щодо того, що цитую: "суверенна, незалежна Україна існуватиме набагато довше, ніж Путін" залишається незмінною", - написала Зеленська.
Як повідомляє АР, представник Держдепу Нед Прайс заявив, що Блінкен запевнив Зеленську у прихильності США до України. Він також наголосив на її роботі з цивільними особами, які постраждали від війни.
"У неї є чудова ініціатива щодо психологічної допомоги громадянам, яку підтримало й Агентство США з міжнародного розвитку", - зазначив Прайс.

Видання повідомляє, що у вівторок Зеленська має зустрітися з дружиною президента США Джілл Байден, а в середу виступити перед законодавцями в залі Конгресу в Капітолії. Зеленська нагадала, що отримала запрошення відвідати США від дружини Байдена у травні цього року, коли вона відвідала Україну.

Авіабомба знищила кілька будинків: Окупанти завдали нового удару по Харкову (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:29

Російські військові 3 травня атакували Холодногоріський район Харкова. Для атаки ворог використав далекобійну зброю УМПБ Д-30. Про це йдеться у повідомленні міської прокуратури, передають Патріоти України. Приліт стався у приватному секторі міста, де н...

"За пряму та безсоромну підтримку": Захарова пригрозила Заходу "нищівним ударом відплати" у разі атаки ЗСУ на Кримський міст

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:40

Представниця МЗС Росії Марія Захарова видала порцію погроз на адресу партнерів України у зв'язку з можливим ударом по Кримському мосту. Її заяву оприлюднив пропагандистський портал "Известия", передають Патріоти України. За версією пропагандистів, Укра...