"Олені оленями": Командир роти ТрО пояснив, чому росіяни зазнали провалу під Києвом

Незважаючи на розмови про міць російської армії, вона зазнала провалу під Києвом й відступила. На початку квітня Київщину було звільнено від окупантів. "Філін" – колишній учасник АТО, командир роти тероборони, який брав участь у березневих боях у районі сіл Мощун і Горенка, назвав причини невдачі росіян, передають Патріоти України.

В інтерв'ю "Українській правді" командир роти ТрО назвав кілька причин, з яких РФ відступила, так і не дійшовши до столиці. "А чому в них не вийшло? Бо олені оленями: йшли колонами, а треба було стати у бойові порядки. Вони навіть у Київ намагалися в'їхати колонами. Ну й отримали…" - розповів "Філін".

Крім того, продовжив він, путінські військові зрозуміли, що ніхто з українців їм не радий, короваями зустрічати їх не будуть. Також були серйозні проблеми з пальним, тож техніка просто не мала змоги доїхати. Тож деякі окупанти навіть просто розбігалися лісами. За словами "Філіна", деякі рашисти досі не знайшли дорогу додому.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...