Олені Зеленській заздритимуть мільйони жінок: Президентське подружжя збирається до Великої Британії, де чаюватиме з принцом Вільямом та Кейт Міддлтон

При цьому ключовим моментом візиту вважається побачення президента України Володимира Зеленського з прем’єром Британії Борисом Джонсоном, а також підписання низки міждержавних угод.

Президент України Володимир Зеленський 7-8 жовтня здійснить офіційний візит до Британії разом з дружиною, під час поїздки планується підписання низки угод. Про це повідомляє пресслужба глави держави, зазначають Патріоти України.

Ключовою зустріччю під час візиту буде зустріч з прем’єром Британії Борисом Джонсоном. Після неї відбудеться підписання українсько-британської Угоди про політичне співробітництво, вільну торгівлю та стратегічне партнерство - яка замінить Угоду про асоціацію у торгівлі з Британією після Brexit.

Крім того, мають підписати низку інших документів щодо співпраці у сфері оборони та фінансової підтримки двосторонніх проєктів.

Також в межах візиту передбачена аудієнція Зеленського з дружиною з герцогом та герцогинею Кембриджськими, тобто принцом Вільямом та його дружиною Кейт Міддлтон.

Як раніше повідомляла "Європейська правда", під час візиту президента України до Британії підпишуть меморандум про побудову в Україні ракетних катерів. Кораблів такого типу в Україні зараз взагалі немає, хоча вони є ключовою ланкою, що здатна забезпечити опір імовірному нападу агресора з моря.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...