"Олено Лукаш, п*здуйте в Москву!": Український журналіст накинувся на екс-регіоналку за образу Євромайдану (відео)

Одіозна регіоналка опустилася до того, що відкрито підтримала російську пропаганду і заявила про те, що активісти Майдану розстрілювали один одного самі.
Роман Скрипін. Фото: Детектор медіа.

В Інтернеті з'явився фрагмент відео, на якому журналіст Роман Скрипін розгромив одіозну регіоналку Олену Лукаш, яка в прямому ефірі одного з українських телеканалів почала ображати українців, передають Патріоти України.

Лукаш опустилася до того, що відкрито підтримала російську пропаганду і заявила про те, що активісти Майдану розстрілювали один одного самі. Лукаш сховалася після Революції Гідності і відсиділа кілька років в тиші, боячись тюремного ув'язнення для себе. Однак протягом кількох останніх місяців вона все частіше з'являється на телеканалах і критикує Євромайдан, який повністю знищив її кар'єру при Януковичі.

Остання заява Лукаш викликала скандал і критику Скрипіна. Журналіст заявив, що є прямі докази, як активістів Майдану розстрілювали снайпери. Якщо Лукаш хоче підтримувати російську теорію, їй потрібно вирушати до Москви. "Олено Лукаш, п*здуйте в Москву!" - прямо заявив він. Зазначимо, що Скрипін досить критично налаштований щодо регіоналів.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...