Оля Полякова розповіла, чи співатиме російською мовою після війни (відео)

Популярна українська співачка Оля Полякова розвінчала міф російської пропаганди про утиски в Україні російськомовного населення, яке нібито потрібно захищати. Так, зірка дала коротке інтерв'ю російській журналістці Ксенії Собчак, яка не говорить правду про війну РФ в Україні. Бесіда опублікована на YouTube-каналі "Обережно: Собчак", передають Патріоти України.

Розмова відбулася в будинку блогерки Ніки Білоцерківської у Франції, яка прийняла на своїй віллі Полякову з дочками і на початку повномасштабної війни в Україні засудила Путіна. Полякова зазначила, що сама наполовину росіянка, володарка російського прізвища. Співачка звернула увагу, що до війни в її репертуарі не було жодної української пісні – репертуар був повністю російськомовним.

"Я два роки тому зібрала у Львові 35-тисячний стадіон на західній Україні. Це до розмов про те, що у Львові не можна говорити російською мовою, що російську мову гнобили. Я абсолютно яскравий приклад: наполовину росіянка, з російським прізвищем, яка співала російською мовою, мала неймовірно велику армію українських фанатів, які мене люблять, які мене знають, збирають мої стадіони", — зазначила вона.

Полякова відповіла на запитання Собчак, чи буде вона після війни співати російською мовою. "Зараз люди, 40-мільйонна країна, знаходяться в абсолютному подиві, що буде завтра. 11 мільйонів вже виїхали за кордон. До речі, вони чомусь не їдуть до Росії. Вони їдуть до Європи, тікають від війни. І всі вони в підвішеному стані. Ви питаєте, чи буду я співати я російською. А я взагалі не знаю, чи буду співати я, чи буде потрібна комусь музика, чи потрібна буде моя професія", - відповіла Полякова.

Зірка додала, що планує повернутися додому в Україні. Оля зізналася, що, попри те, що знаходиться в безпеці і в мальовничому місті, не може насолоджуватися красою і спокоєм. "Я хочу дуже повернутися додому, це єдине, про що я думаю. Коли мені кажуть - там же добре... Я не можу насолоджуватися цим. Я не бачу цього всього "красиво". Це єдине, що мене тримає - ми повернемося додому ... Що нам скаржитися? Ми живі. Це дуже важливо", - зазначила вона.

До слова, Собчак не говорить правду про війну Росії в Україні. Зокрема, у відео розмови слова "війна" і "вторгнення "вирізали", супроводжуючи титрами: "Те, що відбувається в Україні за законодавством РФ слід називати "спецоперацією".

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...