"Он предатель, идиот или как Twix - два в одном?": Борислав Береза обурений заявою "слуги народу" (відео)

Олексій Устенко в прямому ефірі одного з українських телеканалів заявив, що Росія напала на Україну через скасування закону про мову.

Олексій Устенко. Фото: скріншот з відео.

Депутат партії "Слуга народу" Олексій Устенко влучив у гучний скандал зі своєю заявою, в якій фактично заявив про відповідальність України за початок окупації Криму, інформують Патріоти України.

Устенко в прямому ефірі одного з українських телеканалів заявив, що Росія напала на Україну через скасування закону про мову. "У 2014 році був прийнятий закон про мову, після чого спровокувались всі ці дії в Криму, після чого Російська Федерація увійшла до Криму", - заявив "слуга народу". На скандал миттєво відреагували українські політики включаючи колишнього депутата Борислава Березу. На своїй сторінці в соціальній мережі facebook він влаштував справжній розгром Устенко, якого назвав придурком.

"Задолбали. Ни дня без зашквара. Извините, что интересуюсь, но когда в "Слугу народа" отбирали кандидатов, то были какие-то обязательные тесты на слабоумие и неадекватность, которые с позитивным результатом прошла часть их депутатов? Просто, когда Алексей Устенко, полудурок 25 лет, который прошел в ВР по спискам "Слуги народа", повторяет в эфире тв штамп российский пропаганды, то хочется понять - он идиот или предатель? Или, как Twix - два в одном.

В любом случае, после того, как ранее еще один '"слуга" Евгений Шевченко в эфире российского анала сказал лидеру донецких террористов Пушилину: "Мы с Вами на одной стороне", то им тяжело меня удивить. Фракция "полезных и не только идиотов". Интересно сколько в процентном соотношении там таких? Уверен, что это неумное создание скоро скажет, что его не так поняли. Они так всегда делают, когда обс...раются", - написав він.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...