"Он вас купит и продаст": Коломойський знов заговорив про "громадянську війну" на Донбасі

Коли йому це вигідно, олігарх охоче повторює популярні кліше російської пропаганди.

Олігарх Ігор Коломойський назвав гібридну війну Росії проти України на Донбасі «внутрішнім громадянським конфліктом» - так, як це шостий рік поспіль робить Кремль. Свою думку він виклав в інтерв'ю, передають Патріоти України.

«Це внутрішній громадянський конфлікт <...> Ніким не інспірований, ніякою Росією <...> Основа, шампур цього конфлікту, - це внутрішньоукраїнський конфлікт, який, до речі кажучи, готувався 20 років. Мінімум з 2004 року, з виборів Ющенко-Янукович. Тоді перший раз ясно було, що ми до цього готові», - заявив він.
Бізнес-партнер Володимира Зеленського по каналу 1 + 1 визнає, що військові РФ присутні на Донбасі: «У "ДНР-ЛНР" 1-2-й корпус, в усякому разі, те, що стосується офіцерського складу, то 100% там багато російських військовослужбовців, які поїхали в «відпустку» або «у відрядження», - виконувати інтернаціональний обов'язок», - веде далі мільярдер.

На його думку, «це нормальне явище» і «не треба робити з цього катастрофу». Коломойський вважає, що в Україні приїхали «виконувати інтернаціональний обов'язок» також із Західної Європи і США. Що він має на увазі, олігарх не уточнив.

Росія тероризує Україну обстрілами та зібралася у великий наступ: Жданов пояснив, що задумали в Кремлі

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:27

Обстріли українських міст останнім часом почастішали. Російські пропагандисти знову закликають знищити Київ та Харків. А із настанням літа, як пише британське видання The Economist, зростає загроза нового масштабного наступу російських військ по всій л...

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...