Онлайн-референдум показав вражаючі результати: Одразу 5 регіонів хочуть відокремитися від Москви

Одразу 5 республік у Росії влаштували референдум за незалежність. Тепер організатори голосування мають намір легітимізувати результати. В опитуванні взяли участь щонайменше 5,6 мільйона осіб. Результати просто вражають, зазначають Патріоти України.

Йдеться про Кенігсберг (Калінінград та область), Інгрію (Санкт-Петербург та Ленінградська область), Кубань (Краснодарський край), Сибір та Урал.

Результати вийшли такими:

  • Кенігсберг: 72,1% за незалежність, 27,9% – проти;
  • Інгрія: 66,2% за незалежність, 33,8% – проти;
  • Кубань: 55,7% за незалежність, 44,3% – проти;
  • Сибір: 63,9% за незалежність, 36,1% – проти;
  • Урал: 68,2% за незалежність, 31,8% – проти.

"Підсумки онлайн референдумів показали дві важливі тенденції. По-перше, ідеї незалежності регіонів укоренилися в суспільстві народів, що населяють "російську імперію". По-друге, російська влада боїться нас, вільних громадян та результатів нашого волевиявлення. Успішно проведені референдуми – це лише перша ластівка на шляху самовизначення республік", – заявили організатори референдуму.

Вони також зазначили, що попереду багато роботи щодо легітимізації результатів референдуму і про подальші плани збираються розповісти протягом місяця.

Джерело: 24 канал

"Підриваються наші бійці та техніка": Російські окупанти скаржаться на українські ДРГ, які заходять із Сумщини

неділя, 5 травень 2024, 17:43

Російські окупанти скаржаться, що українські ДРГ активізувалися з боку Сумщини і створюють проблему для їхнього особового складу та техніки. Про це розповів командир російської інженерно-саперної роти, передають Патріоти України. За його словами, украї...

Один танк ЗСУ - один постріл: Опубліковано фрагмент бою, як було зупинено колону бронетехніки РФ під Урожайним

неділя, 5 травень 2024, 17:30

У районі села Урожайне Донецької області бійці 58-ї бригади ЗСУ одним пострілом із танка зупинили ворожий штурм. На позиції ЗСУ наближалися три одиниці броньованої техніки ворога, передають Патріоти України з посиланням на телеграм-канал 58-ї окремої м...