"Онук котрогось українця всю війну не лінувався мінімум двічі на день демонструвати "русскій патріотізм" та хвалити напад на Україну. Аж тут - упс!" - Голобуцький

"І трохи про емпатію до "скорботного батька". Дмітрій Шкрєбєц (онук котрогось українця) всю війну не лінувався мінімум двічі на день демонструвати "русскій патріотізм" - писати якесь паскудство про Україну і українців та хвалити росію за напад на нас. Аж тут - упс!" - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Мой сын был призван из г. Ялта, поступил на службу на крейсер "Москва" как "корабельный кок". В ночь с 13.04 на 14.04 произошла трагедия. Мой сын числится пропавшим без вести. Я спросил прямо, почему вы, офицеры живы, а мой сын, солдат срочной службы погиб? ...Человеку, у которого таким подлым образом отняли сына не страшно уже ничего!".

--
А, тобто, вбивати українців - це добре, цим лапоть пишається. Але смерть вбивців - це погано, особливо коли один з убивців - його син?
І це ще взірець логіки не найгірших з них - типу, лаптє-інтелігенції. Бо логіка лаптє-народу взагалі не переймається смертю сина: "смертні" ж 8 чи скільки мільйонів виплатять!
Головне, щоб отаких "шукачів правди" (а їх вже багатенько - на 20 тисяч офіційно утилізованих потєрьнєтов, з котрих лише трохи більше тисячі визнано Міноборони РФ) не вписали в "хорошиє русскіє" і в "антивоєнних активістів".
А цей "скорботний батько", котрий так підтримував війну і вбивство цивільних українців, але не подумав, що і його юного вбивцю-синочка можуть утилізувати у відповідь, йде за "русскім воєнним корабльом".

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....