"Они пришли нас убивать, а мы их будем как б**дей палить": Кива влаштував акцію спалення в центрі Києва (відео)

Народний депутат від фракції "Опозиційна платформа - За життя" Ілля Кива влаштував "перформанс" у центрі Києва зі спаленням сувенірнго форменого кашкета, який продавався на Андріївському узвозі. Він заявив, що Україна нібито – "колиска фашизму" в Європі, повідомляють Патріоти України.

Свою витівку політик документував – хтось допомагав йому і знімав "розправу" на камеру. Крім того, у відео член ОПЗЖ звернувся до президента України Володимира Зеленського.

"Володимире Олександровичу, скажіть: у нас точно не фашистська Німеччина 30-х років?" – запитав народний депутат. Він поскаржився, що в центрі столиці "вільно продається фашистська символіка".

Далі він кинув кашкет на тротуар, полив якоюсь рідиною з пляшки і прямо там підпалив, щоправда – не з першого разу. Людям, які йшли по вулиці, довелося обходити місце "перформансу". Кива зробив ще однунеоднозначну заяву – сказав, що "так буде з кожним", хто пропагує нацизм "Вони прийшли нас вбивати, а ми їх будемо як "б**дєй" палити", – матюкався парламентарій.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...