Опала президента, або Стрельнутий набій: Одному з міністрів у Зеленського за місяць нарахували аж 3 000 грн зарплати

У листопаді найвища зарплата серед членів уряду була у звільненого міністра оборони Андрія Тарана – 115 тис. 555 грн, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Слово і діло"

Верховна Рада звільнила Тарана 3 листопада.

Новий міністр оборони Олексій Резніков заробив 83 тис. 331 грн.

На другому місці у рейтингу зарплат - міністр внутрішніх справ Денис Монастирський. Він заробив 101 тис. 340 грн – це лише оклад і надбавки.

Міністр юстиції Денис Малюська заробив 100 тис. 773 грн. Йому, крім окладу і надбавок, виплатили зарплату за час відпустки і матеріальну допомогу на оздоровлення.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заробив 71 тис. грн. А найменша зарплата була у новопризначеного міністра з питань стратегічних галузей промисловості Павла Рябікіна – лише 3 тис. 133 грн.

ВР призначила Рябікіна 4 листопада.

Із заступників міністрів найвища зарплата у листопаді була у Юлія Гере з Міноборони – 159 тис. 596 грн.

Заступник міністра з питань реінтеграції окупованих територій Ростислав Замлинський заробив 122 тис. 280 грн, зокрема відпускні і премії.


ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...