"Опасность выше, чем в 2014 году": Кримські комуністи заявили, що росіяни гірші за українських націоналістів (відео)

В окупованому Криму через 7 років після захоплення півострова російськими військовими ситуація загострилася настільки, що місцеві політики виступили з різкою критикою кремлівської партії "Єдина Росія" і загального стану речей на півострові. В Інтернеті було опубліковано відеозвернення групи депутатів комуністичної партії, які де-факто є представниками окупаційної адміністрації. На виступ звернув увагу український журналіст і блогер Денис Казанський, який в своєму блозі на YouTube показав фрагменти відео та зазначив різке погіршення суспільно-політичної та економічної ситуації в Криму, передають Патріоти України.

Більш того, група депутатів заявляє, що російська влада виявилися гіршою, ніж передбачувані українські націоналісти, якими лякали місцевих жителів в 2014 році. "У Криму місцеві комуністи раптово визнали, що російська влада виявилися гірше українських націоналістів, якими лякали в 2014-му", - зазначив Казанський на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter, публікуючи відео.

"Небезпека зараз набагато страшніше і вище, ніж була в 2014 році", - заявив один з кримських депутатів, порівнюючи ситуацію за часів України і РФ. Місцеві зізнаються, що обіцянки російської влади виявилися лише словами. Ситуація в охороні здоров'я різко погіршилася, а ціни на продукти, незважаючи на запуск Керченського моста в Крим, не знизилися. Замість цього йде вирубка зелених зон і парків.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...