Операція "Інавгурація": З ким і як новообраний примірявся на "булаву". Світлини із закритої репетиції Зеленського

У неділю, 19 травня, відбулася закрита репетиція інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського, на яку не пускали журналістів. Телеканалу Медведчука дали зробити кілька знімків, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що перша частина репетиції відбулася без Зеленського - його заміняв статист. Сам Зеленський приїхав до будівлі Верховної Ради ввечері. На репетиції були присутні військові, також військовий оркестр зіграв свою партію.

Нагадаємо, інавгурація Володимира Зеленського відбудеться в понеділок, 20 травня. Початок церемонії заплановано на 10:00 в приміщенні Верховної Ради. Також раніше в поліції анонсували введення обмеження на рух транспорту в центрі міста.

Джерело: 112 Україна

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...