Операція московських стратегів по захопленню околиці Києва 24 лютого провалилася: ​Гостомель повністю під контролем українських військ!

Батальйон елітного десанту не встояв під натиском НГУ

Українські війська повернули контроль над Гостомелем. Про це повідомляє Верховна Рада, зазначають Патріоти України.

У свою чергу відновлений на роботі в ОП Арестович дав таке уточнення у Фейсбуці: "Гостомель відбитий Збройними силами України. Десан знищений".

Більше подробиць він не повідомив.

Як повідомлялось, вранці 24 лютого батальйон російського десанту на 34 вертольотах та при підтримці бойових літаків ворога здійснив прорив через кордон з Білоруссю і висадився на одному з головних літовищ Києва. Нацгвардія, що охороняла стратегічний об'єкт, мусила відступити під шквальним вогнем з неба, при цьому від 3 до 5 вертольотів ворога були збиті.

Перегрупувавшись та отримавши підкріплення Нацгвардія здійснила рішучу контратаку проти російських десантників, котрі залишились без повітряного прикриття.

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...

"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

субота, 27 квітень 2024, 15:28

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріот...