Операція "Наступник"? Після відставки Рябошапки у фракції "Слуга народу" почали розхвалювати Портнова

Ольга Василевська-Смаглюк раніше працювала на "1 + 1" олігарха Коломойського, який відкрито критикував дії генпрокурора Рябошапки.

Ольга Василевська-Смаглюк. Фото: скріншот з відео.

Нардепка Ольга Василевська-Смаглюк заявила, що екс-заступник голови АП часів Віктора Януковича Андрій Портнов робить багато для відновлення справедливості. Про це вона заявила в ефірі одного із каналів, передають Патріоти України.

"Пан Портнов робить нинішній владі неоціненну послугу. Саме його руками зараз відбувається відновлення справедливості. Люди справді хочуть змін і хочуть справедливості і якщо влада сьогодні не знаходить у собі сил цим займатися, то я дякую Андрію Портнову за його внесок у відновлення справедливості в Україні" , - заявила Василевська-Смаглюк.

Вона також не думає, що він очолить якийсь правохоронний орган. "Він професійний юрист, автор Кримінального-процесуального кодексу. Я не думаю, що є політична чи його воля, щоб очолити якийсь орган", - сказала нардепка.

Проросійський режим згортає демократію: У Європарламенті закликали позбавити Грузію статусу кандидата до ЄС

середа, 1 травень 2024, 18:57

Після застосування насильства силовиками в Тбілісі на мітингу проти закону про "іноагентів" у Європарламенті закликали ЄС позбавити Грузію статусу кандидата на вступ, передають Патріоти України. Членкиня Європарламенту заявила, що насильство проти прот...

Утриманці Путіна у Німеччині спалили дачу глави концерну Rheinmetall за постачання зброї Україні

середа, 1 травень 2024, 18:14

Ліві екстремісти спалили дачу глави оборонного концерну Rheinmetall Арміна Паппергера за постачання зброї Україні. Як повідомило видання Bild, на півночі Німеччини в місті Хермансбург підпалили дерев'яний будиночок на ділянці, що належить Паппергеру, а...