Операція пройшла вдало! ЗСУ звільнили від окупантів населений пункт на Донецькому напрямку

Унаслідок успішних дій Збройні сили України звільнили та остаточно зачистили від російських окупаційних військ один з населених пунктів на Донецькому напрямку. Про це повідомили на фейсбук-сторінці 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха, передають Патріоти України.

Як зазначається у повідомленні, участь у звільненні українського села від російських загарбників взяли також бійці 24 окремого штурмового батальйону "Айдар". Нині село більше схоже на примару: "мертва" військова техніка, потрощені будинки та страшні спогади цивільного населення – говорять військові.

Про який саме населений пункт мовиться, бригада не повідомляє. Українські військові передали місцевим мешканцям продукти, медикаменти та речі найпершої потреби, які мали самі.

"Страждає європейський середній клас": Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України

субота, 27 квітень 2024, 15:28

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився, мовляв, Захід виділяє надто багато коштів для України. Від цього, вважає він, страждає європейський середній клас. Про це угорський політик сказав в інтерв'ю одній із радіостанцій, повідомляють Патріот...

Важливий момент: В ISW проаналізували, що допоможе Україні відновити контроль над усією територією

субота, 27 квітень 2024, 12:23

Здатність України повернути всі захоплені росіянами території буде залежати від майбутніх рішень на Заході, в Кремлі та у Києві, а також здатності всіх сторін динамічно змінювати хід війни. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передаю...