"Оперативне оточення під Ізюмом не буде кінцем війни": Арестович поділився прогнозом

На Ізюмському напрямку ситуація поки залишається складною. Протягом минулих 2 діб там незначний успіх мали російські загарбники. Йдеться про невеликі тактичні просування, які є небезпечними для українських сил. Про це повідомив радник голови Офісу Президента Олексій Арестович, передають Патріоти України.

Втім, Збройні Сили України контратакують російських загарбників на Ізюмському напрямку. Як підкреслив Арестович, рух українських військ створює більшу небезпеку для них, ніж вони створюють для нас. "Оперативне оточення не буде кінцем війни. Крім того, до оперативного оточення там ще дуже далеко", – зазначив радник голови ОП.

Наразі там тривають важкі бої. "Росіяни небезпечно просуваються на 3 ділянках у цьому напрямку, але й ми просуваємось на двох щонайменше, що дуже небезпечно для росіян", – додав він.

Арестович про контрнаступ ЗСУ

Головним є те, що українські війська пішли у контрнаступ на Ізюмському та Сєвєродонецькому напрямках. До цього, як пояснив Арестович, ми 3 – 4 тижні сиділи в оборонних позиціях. "Те, що ми втримались – це напівчудо, а те, що ми контратакуємо – це чудо справжнє", – резюмував Олексій Арестович.

Він додав, що українські сили, які розташовані, зокрема на Ізюмському напрямку, вправно обороняються. Росіяни перекинули туди танковий батальйон і намагались з його допомогою захопити систему доріг, щоб захопити шляхи, втім, не мали успіху.

Джерело: 24 канал

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...