"Опять до вас бригада психиатров не доехала. Чертов коронавирус": У мережі висміяли "єдинороса", який заявив, що запуск ракети Маска - фейк (фото)

Член "Єдиної Росії" заявив, що запуск космічного корабля Crew Dragon компанії SpaceX Ілона Маска - постановка. У коментарях його заяви висміяли, передають Патріоти України.

Начальник відділу виконкому МГРО із взаємодії з депутатськими групами і фракціями "Єдиної Росії" Ернест Макаренко в своєму Twitter заявив, що в запуску ракети Маска "очевидні всі факти кіновиробництва".

"Ще раз переглянув так званий "запуск" Ілона Маска. Очевидні всі факти кіновиробництва. Не знаю, чи все є фейком, як із польотом на Місяць, чи фальсифікована тільки частина. Але в цілому, це просто курям на сміх, такі ось "фільми", – написав він.

Після він почав висловлювати свою думку про скафандри, в яких був екіпаж Crew Dragon. За словами "єдинороса", скафандр повинен бути "потужним".

"Ну ось подивіться хоча б на костюми. Це що Бетмани полетіли на Марс? Що за клоунада? Костюм космонавта повинен бути потужним і міцним, а це якась натягнута оболонка парасольки, вибачте. Це просто смішно! Ось подивіться самі! Ви думаєте, що в такому ось можна літати в космос. Я розумію, що американські космічні технології на тлі наших у районі середньовіччя. Але це вже відверта ганьба і постановка!" – написав Макаренко.

У коментарях користувачі почали висміювати "єдинороса": деякі користувачі говорили, що жарт не вдався, тоді як інші задавалися питанням про психічне здоров'я Макаренка.

"Хр***вий із вас Петросян", "Знову до вас бригада психіатрів не доїхала. Чортів коронавірус", "Діду, ну ти пий таблетки", "Дурість твоя це унікальність. Така людина завжди має ходити в шапочці з фольги", – написали користувачі.

"Лінія фронту майже не рухається": Шанси України витіснити Росію виглядають все більш примарними, - WSJ

четвер, 18 квітень 2024, 9:59

Війна в Україні наразі переживає критичний момент. Як пише The Wall Street Journal, стратегія Володимира Путіна, направлена на те, щоб пересилити підтримку України зі сторони Заходу, виявилася довговічною, і найближчі місяці можуть рішуче змінити хід в...

"Ми не повинні недооцінювати": Буданов дав прогноз, чи можливий розпад РФ, і заговорив про "вікно можливостей"

четвер, 18 квітень 2024, 9:57

Керівник українського Головного управління розвідки Кирило Буданов заявляє, що диктатор-президент агресорки Росії Володимир Путін зробив "стратегічну помилку", розпочавши війну в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю американській газеті The Washimgton...