"Опять курнул перед эфиром": У мережі висміяли заяву ватажка "ДНР" про Україну (відео)

Пропагандистка Кремля Ольга Скабєєва поставила питання Денису Пушиліну, що повинен зробити президент України Володимир Зеленський, щоб порадувати його.

Денис Пушилін. Фото: соцмережі.

Ватажок "ДНР" Денис Пушилін зробив гучну заяву про капітуляцію України, чим викликав лють серед користувачів мережі. Про це він заявив в ефірі пропагандистської телепередачі "60 минут" на каналі "Россия24", передають Патріоти України.

Ведуча програми Ольга Скабєєва поставила питання Пушиліну, що повинен зробити президент України Володимир Зеленський, щоб порадувати його. На це ватажок "ДНР" відповів: "Україна повинна капітулювати". Така заява викликала сміх у пропагандистів, які були присутні в студії.

Користувачі українського сегменту мережі теж не промовчали. У коментарях до відео написали, що на Пушиліна вже чекають бойовик "Моторола" та екс-ватажок "ДНР" Захарченко, які були ліквідовані.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...