"Опять из навоза и палок?": Росіяни скептично відреагували на показ Путіну нового винищувача Checkmate (відео)

"Он из картона?" – россияне отреагировали на показ Путину нового истребителя Checkmate У соціальних мережах активно обговорюють прототип російського винищувача Checkmate, який сьогодні вдень в рамках авіасалону "МАКС - 2021" був представлений в Підмосков'ї. Російські інформаційні агентства активно висвітлюють презентацію літака, який показали главі Кремля Володимира Путіна в закритому ангарі. На опублікованих фрагментах відео - макет літака, який поки не може літати і підніматися в повітря, інформують Патріоти України.

Однак російська влада обіцяє, нібито поставки планується почати в 2026 році, що викликало скепсис частини аудиторії. Відео презентації на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував журналіст видання "Комсомольская правда", а також кремлівського пулу Дмитро Смирнов. "Головна прем'єра "МАКС - 2021" : Путін і новий російський винищувач Checkmate", - прокоментував він відео.

Однак користувачі в коментарях захоплення не розділили і припускають, що літак був представлений лише в рамках інформаційної кампанії. Соцмережі також пред'являють претензії до назви літака. Росіяни не розуміють, навіщо з такою помпою показувати літак, який поки що навіть не літає.

"Вот так прикол, а что он не летает-то? Макет из картона? Я не понял. Он полетел?", Почти Туркмения или Северная Корея. Поставили что-то, включили мультики и сами в это поверили", "Опять, поди, деду макет без двигателя показываете?", "Из навоза и палок, как обычно", "Истребитель надо смотреть, когда он летает и истребляет, а не стоит в ангаре", "Купили новый японский 3Д-принтер. Картонный макет, ахаххаха. Угу. Канешн. Это МАКЕТ истребителя, а не новый истребитель. В таком виде вряд ли он дойдет до серийного производства. Да и дойдет ли?" - пишуть в коментарях.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...